Om Capitalideascalgary.com

Har du mange ubesvarte spørsmål om forsikring? Da er du kommet til riktig sted. Dette er bloggen til en forsikringsveteran som har tilbrakt mange år i bransjen. For en stund tilbake begynte jeg å blogge om det jeg jobber med. På grunn av positive tilbakemeldinger fra leserne har jeg fortsatt med dette.

Forsikring er et komplisert tema, og det eksisterer utrolig mange typer forsikringer. Derfor prøver jeg å fokusere på de mest populære alternativene som boligforsikring, innboforsikring, bilforsikring og reiseforsikring. Min erfaring er at dette er det mest relevant for de fleste, og at det er vanskelig å sette seg inn i ytterligere informasjon. Jeg ønsker ikke å blogge for fagfolk, men heller for vanlige mennesker som ønsker å lære noe nytt.

Det hender i tillegg at jeg omtaler andre spennende fagfelt som finans og forbrukerøkonomi. Da er det gjerne snakk om opplysende innlegg om privatlån, kredittkort og investeringer. Følg med på nettsiden for jevnlige oppdateringer!